Krea mål 2018

Så hvordan gik det egentlig med kreamålene fra sidste år, tænker I måske. Jeg må ærligt indrømme, at det måske ikke var dem, jeg skævede mest til, når jeg kastede mig over nye projekter sidste år, men derfor kan vi da godt lige tage en opdatering.

  • Det hvide embossing pulver sluttede jeg egentlig allerede fred med her. Dog har det drillet mig igen efterfølgende. Jeg har en idé om, at det ikke nødvendigvis udelukkende er pulveret, der er udfordringen, men ligeså meget stemplets kvalitet og den embossing sværte jeg bruger eller selvfølgelig kombinationen af disse. Jeg har en anden sværte i tankerne, som jeg vil prøve af, og måske jeg får gjort det i 2018
  • At hækle en kurv i zpagetti garn nåede jeg ikke. Og generelt har jeg næsten ikke fået hæklet, i al fald ikke sammenlignet med tidligere års produktionsniveau. Tanken om zpagetti garn kilder ikke rigtig i maven mere – ikke på samme måde som sidste år, hvilket var grunden til det kom på listen i første omgang, Så det bliver nok heller ikke i år.
  • Strik til gengæld! Her er der sket noget. Jeg har både strikket et sjal, og hele 3 huer. Og så er jeg nået 3/4 af det næste projekt, hvis ikke lidt til – Det er langt mere, end jeg havde regnet med.
  • Symaskinen har været pakket pænt væk. Eller det vil sige, den var da lige op og få lidt frisk luft til fastelavn og jeg fik da vist egentlig også syet et par nye gardiner til yngste mandens værelse i sommers, men i store træk har den ikke været brugt til noget sindsoprivende.

Så hvad så i 2018? Jeg har egentlig ikke de store kreamål. På den korte bane er der selvfølgelig lidt: et strikkeprojekt, der skal afsluttes og en bamse, der skal hækles, men når det gælder nye forkromede mål, hvor det rigtigt kriller i fingrene for at komme i gang, er der sort skærm. Det betyder ikke, at jeg ikke har lyst til at være kreativ, slet slet ikke.

Hvad jeg i virkeligheden godt kunne tænke mig er tid, tid til mig, tid til familie, tid til venner, tid til arbejde, tid til krea, tid til bloggen, men 25 (eller nok nærmere 30 ) timer i døgnet kommer der næppe, så jeg må nøjes med de 24, jeg har. Jeg leger med tanken om en minimum-1-indlæg-om-ugen-regel, hvilket også kan sikre min kreaproduktion, men jeg er bange for at det øjeblik, jeg forpligter mig så bliver det surt. Og alle mine erfaringer siger mig at min kreativitet ikke kan forceres – den må og skal komme af lyst.

Jeg tror dog, jeg vil prøve, om jeg ikke kan få struktureret min tid lidt. Det må være muligt optimere lidt, så der kan nås flere ting i det daglige. Når det så er sagt, så er livet så finurligt, at alle planer jævnligt må ændres og revideres og det skal der også være plads til.

/Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *