Krea mål 2017

Vibe:

I en periode var jeg god til at sætte mål (og nå dem) i hverdagen. Det var bare noget jeg brugte til de små ting – mere tid til venner, være bedre til oprydning (ja, det punkt kunne godt trænge til en opfriskning), lave madplan osv. Nu vil jeg afstøve mine målsætnings-skillz og sætte mig nogle krea mål for 2017. Og hvad skal det så være? Jeg tænker, jeg vil holde det småt, men godt, så indtil videre indeholder min liste følgende:

  • Blive gode venner med mit hvide embossing pulver. Er på god talefod med mit platinfarvede og det guldfarvede, men det kniber med det hvide – og jeg forstår ikke hvorfor
  • Hækle en kurv i zpagetti til min søns legetøj. Vi svømmer i Lego og løse dimsedutter herhjemme og jeg kunne godt tænke mig at prøve kræfter med zpagettien
  • Strikke noget, bare et eller andet. Jeg strikkede intet, som i vitterligt nul og niks i hele 2016! Og det er jo lidt fjollet, når jeg egentlig godt kan strikke og jeg gerne vil blive bedre til det. Måske det bliver en hue, måske et par sokker (sådan et par børnesokker kan da ikke tage lang tid, vel?)
  • Bruge min symaskine. Har fået smag for det på det seneste. Ved nu ikke hvad det skal være. Gerne noget med kantbånd, er blevet bidt af et galt kantbånd. Ligeså meget som det frustrerer mig, mens jeg er i gang, ligeså meget fascinerer det mig, når jeg er færdig – det er jo næsten magisk!

 

Fie:

Som udgangspunkt skal det siges, at jeg er ikke den store fan af nytårsforsæt, og derfor tøver jeg også en smule med at lave krea mål for 2017. Hvis det bare lugter lidt af en pligt eller selvpålagt tvang, mister jeg med det samme interessen. Jeg er mildest talt lystdreven, når det kommer til mine kreative udskejelser.

Når alt det er sagt, er der selvfølgelig nye ting jeg gerne vil lave, og måske også rydde lidt ud i lageret (læs pladsmangel). Så mine tanker for 2017 er disse:

  • Patchwork/quilts: Jeg har fået en fantastisk symaskine i kombineret fødselsdags-/julegave. Et vidunder fra Brother – jeg er måske lidt forelsket. Jeg har gjort mig mange tanker om syning, og hvor jeg skal starte henne og da patchwork fascinere mig, så virker det som det oplagte sted at starte. Jeg regner med at starte i det små, som for eksempel et cover til min computer og måske et babytæppe.
  • Sokkegarn: I anerkendelse af min voksende samling af sokkegarn, vil jeg gøre en indsats for at nedbringe den. Jeg er dog efter forhandling med mig selv kommet frem til, at så længe jeg kigger mit lager igennem for at se om der er noget der kan bruges, eller som inspirer, inden jeg begynder på et nyt par, må jeg godt købe garn hvis jeg mangler det.
  • Tøj: Fordelen ved at kunne sy og strikke osv. er jo, at man kan lave ting som er totalt skræddersyet til en, og jeg planlægger at give mig i kast med dette. Mit første projekt med dette i tankerne er den smukke Hitofude cardigan. Desuden vil jeg også gerne sy en kimono.

Det overstående lyder måske ikke af meget, men jeg kender mig selv og dette er nok det mest realistiske bud. Det var nok ikke længe inden jeg lader mig distrahere af noget ‘nyt og skinnende’.

– Vibe og Fie

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *