Beary Christmas

Så nåede jeg til det andet julekort, som blev lavet lidt hurtigt inden jul. Dette gik ekstra hurtigt, da alt i princippet allerede var lavet. Baggrunden er fra den gang jeg lavede dette kort, som er i de modsatte farver. Jeg kan ikke helt huske, hvornår jeg farvelagde bjørnen, men den lå også færdig på mit bord. Det eneste jeg rent faktisk gjorde, udover at sætte det hele sammen selvfølgelig, var at lave lidt papirstjerner som pynt og give gave-æsken lidt hvid gel pen.

This is my second ‘last minute christmas’ card. It was quite fast to produce, since all the elements were already finished – I just needed to glue them together more or less.

Materialer:

  • Background die: Polygon Cover Plate fra Neat & Tangled i hvid karton fra Panduro Hobby og Paint On papir farvelagt med Distress ink
  • Bjørn: Beary Special Birthday fra MFT Stamps, farvelagt med Copics, Wink of Stella og hvid gel pen
  • Snefnug: Mini Snowflakes die fra Lawn Fawn i hvid karton fra Panduro Hobby

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.