Swing for joy – Lawn Fawn challenge blog

Lawn Fawn har lavet en challenge blog – kaldet Lawn Fawnatics. Og hvis der er noget jeg er, så er det da vist en Lawn Fawnatic! Lawn Fawn er min største og første store stempelkærlighed. Selv om der løbende kommer andre mærker ind i min samling, kan Lawn Fawn stadig noget helt specielt.

Så nu da de har lavet en challenge blog, skal jeg selvfølgelig deltage. Første challenge er tadaaa: et fødselsdagsinspireret projekt. Jeg laver stort set kun fødselsdagskort, da jeg ikke går synderligt meget op i hverken valentinsdag, mors og fars dag, halloween osv. Et enkelt julekort er det da blevet til, men fødselsdage er klart det, jeg gør mig i. Udfordringen for mig blev derfor mere at lave et kort, jeg ikke har lavet før.

Elefanten og den svingende abe farvelagde jeg for et par uger siden, da jeg troede det skulle blive til et et-lagskort, og derfor havde jeg gjort noget ud af at få placeret aben med lianen i hånden. Da jeg nåede til baggrunden, gik jeg dog i stå. I går fandt jeg det så frem igen og besluttede mig for at gå min faste vej: Distress ink baggrund – sikke en overraskelse! Elementerne blev derfor standset ud af den første scene, jeg havde lavet, så jeg kunne placerer dem på min distress baggrund i stedet.

Overvejede om sætningen skulle være jump for joy som her, men den endte med at blive swing for joy i stedet. Kan I huske at Fie og jeg satte nogle krea mål for 2017? Et af mine var at blive venner med mit hvide embossing pulver. Jeg tror sørme vi har sluttet fred – pulveret og jeg. De sidste mange gange jeg har brugt det, er resultatet blevet fint, uden at jeg synes, at jeg gør noget anderledes.

Are you a Lawn Fawnatic like me? Lawn Fawn has started a challenge blog, and I’m excited to participate in the first challenge, which is to make a birthday themed project. At first I wanted the sentiment to read: “Jump for joy – it’s your birthday” like this card, but since the little monkey is swinging through the jungle, I changed it to “Swing for joy – it’s your birthday”. It probably doesn’t make a lot of sense in english, but in my “danglish” version of english it makes perfect sense, haha

Materialer:

  • Dyr: Critters in the Jungle af Lawn Fawn, farvelagt med Copics
  • “Swing for joy”: Milo’s ABC af Lawn Fawn, heat embossed med hvidt embossing pulver fra Hero Arts
  • “It’s your birthday”: Jump for joy af Lawn Fawn, heat embossed med hvidt embossing pulver fra Hero Arts
  • Baggrund: Distress ink på akvarel papir

-Vibe

9 Comments

  1. Love your adorable card! The inky background is beautiful! So glad you joined us for our first Lawn Fawnatics challenge!

  2. Your card is super adorable! Thank You so much for playing along with us at Lawn Fawnatics! Hugs, Karin

    1. Thank you Karin. I really appreciate all your sweet comments. It’s so encouraging!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.