Krea erfaringer #4

En lettere forsinket omgang krea erfaringer fra den sidste måneds tid:

  • I har nok alle efterhånden opdaget det – cardchallenges er det helt store hos mig.
  • Eller faktisk er min krea mojo rykket til garn
  • Så hvor mange gange i løbet af arbejdsdagen kan man så nå at tjekke om bestillingen af garn er afsendt?
  • Tre hvis man er mig
  • Hvis I synes, det lyder som om selvkontrollen er i top, så må jeg hellere afsløre, at det “kun” var tre gange, fordi garnet tredje gang var på vej mod mig. I stedet kunne jeg jo så kigge på min telefon efter en afhentningsbesked
  • Hvor fedt er det, at der er #30daymarkerchallenge, når man er blevet bidt af en gal garnnøgle
  • På en skala fra fedt til ufedt er det ret ufedt hellere at ville lege med garn end med tusser, når nu man egentlig virkelig havde set frem til at lege med tusserne
  • Livet i al almindelighed  levner ikke tilstrækkelig kreatid og i den sidste tid har der desværre også været andre ting, der har fyldt, som har lagt en dæmper på kreagnisten – jeg satser på den snart er tilbage på fuldt blus.
  • At lave 5 kort på 5 dage hjælper gevaldigt på kreagnisten

-Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *