Happy Bear-thday

Bedre sent end aldrig, ikke? De kære bjørne her farvelagde jeg for knap og nap et år siden som en del af The Daily Marker Challenge (som i øvrigt er i gang igen!). Og i foråret fik de så et kort at sidde på. Nu har de så langt om længe fundet vej til bloggen.

I alt blev det til fem kort, som længe har været på lager, da jeg ikke nænnede at skille dem ad. Nu har jeg i stedet brugt dem som værtindegaver her i julen – kunne det ikke være fint at få sådan et sæt med tre kort?

Det er altså lidt smart sådan at have et lille lager af farvelagte ting, som bare lige mangler det helt rigtige kort. Det gør det dejligt nemt hurtigt at få strikket et kort sammen.

Baggrundene har jeg farvelagt med samme farver som kager, sløjfer og gaver. Dog synes jeg, det larmede ret meget, men med et lag vellum over blev det mere afdæmpet, men stadig fint farvekoordineret.

I love these bears, especially the one who have eaten too much cake. They are so adorable. I coloured the bears a year ago during a Daily Coloring Challenge. And last Spring I made these cards, and finally now I show them to you . To make the cards more cohesive I used the same colours for the background. It was a bit too loud to start with, but that is nothing that a layer of vellum can’t fix. I must admit that I like the cards – a lot! And therefore I have been reluctant to part with them, but during Christmas I made them into two card-sets and used them as hostess gifts

Materialer:

  • Beary Special Birthday fra MFT stamps, farvelagt med copics og Wink of Stella
  • Sætning er også fra Beary Special Birthday fra MFT stamps, heat embossed med sølv embossing pulver fra WoW
  • Baggrund: Christmas Vibe fra Krumspring Stamps, farvelagt med Copics
  • Cirkel skåret med stiched circle die fra Lawn Fawn
  • Vellum
  • Enamel dots fra Panduro Hobby

/Vibe

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *