Strike up the band – nye stempler

Foråret er på vej – udover de tydelige tegn, som lysere morgener, solskin, vintergækker og erantis – kan jeg også se det på mine kort. Oftere og oftere kommer der et hint af grøn og en snert af gul ind i mine kort, og på dette kort er gul rimelig dominerende (uden at jeg på nogen måde har sluppet det blå, haha)

Her i ugens løb, har jeg fået et par nye stempelsæt ind af døren. Blandt andet disse søde musikalske kaniner (ja, det er kaniner eller harer – jeg har længe set dem som mus, indtil nogen påpegede halen for mig). Det er som sådan ikke et nyt sæt – bare nyt for mig. Da det udkom, tænkte jeg ikke rigtig de store tanker om det, men den sidste måneds tid, er der dukket først 1, så 2, så 3 kort op med dem, som har gjort det helt klart, at det var svært at leve uden. Og efter en uges utålmodig venten ved postkassen landede de.

Arhmen altså, er de ikke fine, de små kaniner? Jeg har så mange ideer, jeg skal prøve af med dem. Og farvekombinationer, ej at forglemme! De bliver min næste store dille, forudser jeg.

I’m utterly in love with these cute rabbits from Strike up the Band. I can’t wait to use them with different colour combinations. Speaking of colour combinations, spring time is here, which apparently makes me wanna use yellow and lime green in my cards!

Materialer:

  • Baggrund: Gul og sort karton fra Lidl, akvarel papir med distress ink og gult origami papir med hjerter fra Tiger
  • Kaniner: Strike up the Band af MFT stamps farvelagt med copics, hvid gel pen og wink of stella
  • Happy Birthday: Yo ho ho fra Neat and tangled
  • Pynt: Sølv palietter samt hvid gel pen

-Vibe

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.