At få skubbet til grænserne – grå og gul

Har I lagt mærke til det? Jeg er blevet pænt glad for kortudfordringer på det seneste, se bare her og her. Udfordringerne virker både besnærende og befriende på en og samme tid. Det har vist sig at være noget af et boost for min kreativitet. Virkeligt lækkert at føle efter jeg sad fast ved dåbskortene (Jeg skal forresten nok snarligt få vist jer dåbskortene)

Udfordringen i denne omgang er fra Seven Hills Craft. Hvor de to tidligere udfordringer jeg har deltaget i, har gået på skitse og tema, er det denne gang farverne, der bliver fastsat. Der var frit valg mellem tre farve skalaer: turkis og lime, grå og gul samt hot orange og teal blå. Min første indskydelse var turkis og lime – lige mig: Kold og sur, haha. Lidt limefarvet græs, en turkis himmel og så er man home safe. Tilføj en grøn eller turkis drage (eller andet) og tradaaa udfordringen er i hus. Men ligegyldig hvordan jeg vendte og drejede det i hovedet, kunne jeg ikke få det til andet end at kortet ville blive meget – for meget – turkis og lime.

Næste løsning var hot orange og teal blå – der var det kølige blå stadig med, og hot orange kan man vel lære at leve med. Det stod hurtigt klart for mig, at 1) jeg har ikke noget, der er hot orange eller kan farve hot orange, 2) jeg har ikke noget, jeg kunne tænke mig at farve hot orange. Tilbage var kombinationen grå og gul. Farvekombinationen skurrer i ørerne øjnene på mig, selv om jeg gerne indrømmer, at deres moodboard er ganske nydeligt. Så sådan blev det: en grå elefant, en gul papegøje, en gul baggrund med grå kanter. Grå og gul hele vejen igennem. Det skurrer nu stadig, men forfriskende at prøve noget jeg havde udelukket på forhånd.

Materialer:

  • Elefant og papegøje: Critters in the jungle fra Lawn Fawn. Farvelagt med Copics, Wink of Stella og hvid gel pen (den hvide gel pen fortrød jeg bagefter)
  • Gul baggrund: Distress inks på akvarel papir
  • Grå baggrund: Karton blok fra Panduro Hobby med tekstil struktur
  • Sætning: Lets party fra Lawn Fawn. Heat embossed med hvidt embossing pulver fra Hero Arts
  • Pynt: Enamel dots fra Panduro Hobby

-Vibe

2 Comments

  1. I love this card! I would never have guessed that grey and yellow are not a combination you like – the result is so sweet and appealing! The grey borders around the yellow panel add so much definition and the enamel dots are the perfect finishing touch. Thanks so much for playing along with us at Seven Hills Crafts :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.