5 kort på 5 dage: bonus – jump for joy

Det var uvist, hvad dagen i dagen ville bringe, og nu har det vist sig at den bragte kreatid med sig. Derfor får I et bonus kort – lavet med ørerne rettet mod babyalarmen – man ved aldrig hvor lang tid man har.

Jeg har muligvis ramt den forkerte sæson, men så længe der er så trist og gråt uden for som i dag, så kunne det da ligeså godt være efterår, haha.

Udgangspunktet for kortet er Krumsprings seneste challenge: “3” og derudover ville jeg gerne bruge mønsterpapir, da jeg ikke har brugt det i ugens løb. Jeg vil gerne være bedre til mønsterpapir, men synes det er svært at få farverne til at matche, og så  bliver det hurtigt nemmere at lave sine egne baggrunde. Hvis jeg selv skal sige det, er kortet her nu blevet meget vellykket.

Jeg er ikke så iderig, så min fortolkning af “3” blev at bruge 3 i den meget klassiske forstand, så der er 3 rammer, 3 dyr, 3 grene med 3 blade på hver, 3 ord i hver sætning. Og ehm, tre som i træ, er også brugt med grenene, men det tæller da næppe, haha.

Jeg elsker sætningen “jump for joy” – At hoppe af glæde må da være noget at det mest livsbekræftende der findes. Og så kan sætningen bruges i så mange forskellige sammenhænge. Håber I har en fantastisk lørdag

Materialer:

  • Sætninger, grene og dyr: Jump for joy fra Lawn Fawn. “Jump for joy” er heat embossed med hvidt embossing pulver fra Hero Arts. “It’s your birthday” og grenene er stemplet med dye ink fra Lawn Fawn. Dyrene er farvelagt med Copics
  • Mønsterpapiret er vist fra Aldi
  • Orangekarton er fra Lidl
  • Derudover har jeg sat cirkler af vellum bag dyrene, så mønsterpapiret ikke larmer for meget.

-Vibe

 

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *