Magical birthday – for simpelt


Der er kort, jeg er tilfreds med, og så er der kort, jeg ikke er tilfreds med – og grader derimellem. Og dette kort er jeg misfornøjet med.  Jeg er ikke imponeret over egne evner for at være ærlig. Det er ikke så grelt, så jeg kyler det ud. Det bliver fint placeret i gemmerne og en dag når lejligheden byder sig, bliver det givet væk.

Hvad er der så galt med kortet, spørger du måske? Det er for bart, for simpelt. Hele venstre øverste hjørne er tomt , det samme er højre stort set. Den lille brave ridder gør et behørigt forsøg, men hans personlighed er bare ikke stor nok til at give en nævneværdig modvægt til det tomme rum. Og det var helt galt inden den sorte stribe kom til i bunden. Den gav ridderen fast grund at stå på. Ridderen er godt klodset op med skumtape – det hjælper også lidt.

Igen er det en udfordring – endnu en skitse fra cardchallenges.com, der har været udgangspunktet. Jeg er (endnu en gang) så imponeret over de andres bidrag, særligt dette kort er jeg totalt forelsket i

Lånt fra melaniadeasy.blogspot.com

Melania Deasy er så imponerende. Hun laver sådan nogle fine ting og hendes farvelægning skills håber jeg at opnå en skønne dag. Nu bliver det måske en kende nørdet, men prøv at læg mærke til hendes brug af hvid gel pen på astronautens hjelm, arme og ben samt på raketten. Det er virkelig noget der sætter prikken over i’et og gør det så meget mere “virkelighedstro” (hvis et nuttet rumkort kan være det?)

Materialer:

  • Ridder på hest – Knight in Shining Armor fra MFT stamps, farvelagt med copic sketch. Rustningen har fået wink of stella, øjnene har fået sort gel pen og dækkenet har fået lidt hvide detaljer, også med en gel pen
  • Sætning – Once upon a time, stemplet med sort dye ink fra Memento og blå dye inks fra Lawn Fawn
  • Karton – er fra karton blok fra Lidl
  • Pynt – Stickles i sølv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.