Magical birthday – et simpelt og enkelt kort


Nogle kort kan man se har taget lang tid at lave, fordi kortet indeholder mange elementer, der skal tilrettelægges, farves, klippes, pyntes med videre. Og så er der andre kort som dette. Det kan næsten ikke blive mere enkelt i sit udtryk.

Enkeltheden virker ofte som et benspænd for mig. Det er nemmere at se, at kortet er færdigt, når der simpelthen ikke er plads til mere på det.  Men bevidst at lave et enkelt kort? Det synes jeg er svært. Hvorfor ikke lige sætte en dut her, en dims der og hvad med den snor, palliet eller halvperle, man egentlig lige havde tænkt sig skulle være med på kortet?

Kortet her fik jeg dog lavet ret hurtigt – altså efter jeg først havde brugt en rum tid på at nedstirre mine stempelsæt og kigget på forskellige papirer. Det hjalp mig en hel del at tage udgangspunkt i en skitse fra www.cardchallenges.com. Det er første gang, jeg har prøvet at starte ud fra en generel skitse.  Den lille drage havde jeg allerede farvelagt som en del af #30daymarkerchallenge i november, og så manglede der bare at finde en brugbar sætning og så klistre de forskellige elementer på kortet.

Nu hvor jeg har lavet kortet, vil jeg også deltage i udfordringen. Konkurrencen er godt nok benhård – se lige hvor mange fine kort der deltager! Godt det bliver afgjort ved lodtrækning, så har jeg en chance, haha.

Materialer:

  • Lille drage – Magical Dragons fra MFT stamps, farvelagt med copic sketch
  • Festhat – Beary Special Birthday fra MFT stamps, farvelagt med copic sketch
  • Sætning – Once apon a Time fra MFT stamps, heatembossed med hvidt pulver fra Hero Arts
  • Papir med hjerter – origami papir fra Flying Tiger
  • Pink karton – karton blok fra Lidl

-Vibe

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *