MFT creative olympics – Event #4 – Speed Cardmaking

Så er vi nået til sidste disciplin i MFTs kreative OL. Det er “speed cardmaking” – lav et kort på 20 min! Det er ikke lang tid, slet ikke når man er et rodehoved som mig, haha. Jeg synes, da ellers jeg havde forberedt mig og fundet de ting jeg skulle bruge frem, men alligevel forsvandt ting sporløst.

Størstedelen af tiden brugte jeg på at farvelægge. Jeg er ikke helt tilfreds med skyggerne på bamsen, men jeg synes ikke, jeg havde tid til at lave det om. Designet er en afart af en gammel kending – se bare her og her. Det var ingen grund til at bruge tid på at opfinde den dybe tallerken igen. Det er meget sjovt at se, hvor meget man egentlig kan nå på 20 min, men jeg må indrømme, at tidspresset fjerner meget af det hyggelige ved at lave kort for mig.

Now it is time for the forth and final event – speed cardmaking. It has been so much fun to participate in the creative olympics. I managed to make this card in just 20 minutes! I spend most of the time coloring the bear and I am not really pleased about the shading but didn’t feel I had the time to start over.

Materialer:

  • Figurer fra Beary Special Birthday fra MFT stamps, farvelagt med copics
  • Sætningen er også fra Beary Special Birthday,  heat embossed med hvidt embossing pulver fra wow
  • Mønstret papir fra Tiger
  • Farvet karton fra LIDL
  • Glimmer tape fra Søstrene Grene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *