Krea erfaringer #2

  • I forhold til sidste omgang kreaerfaringer kan jeg nu tilføje, at det er en god ide at have sin garnpusher på sin daglige rute. At skulle en stor omvej for er par ekstra nøgler garn sætter virkelig en kæp i det kreative hjul
  • En måned med 3 x barnedåb og  1 x 1 års fødselsdag er selvskrevet til krea projekter
  • Den måned er selvfølgelig også den travleste måned på job, hvorfor jeg har fået lavet nul og niks, sådan føles det i al fald
  • 3 dåbskort er en absurd mængde, når al inspiration har forladt kunstneren – de skulle jo gerne ikke bare skal være kopier af tidligere kort, jeg har lavet.
  • På en travl arbejdsdag lader jeg mig alt for nemt distrahere af nye stempler. Men det er jeg overbevist om, at alle ville blive distraheret,  hvis de kom forbi mftstamps januar release. Arhmen er de ikke fine? (Og ja, de er allerede på vej i posten)
  • Jeg nåede da at lave kort til alle festlighederne – i sidste øjeblik selvfølgelig

-Vibe

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.