Whale you be mine? – Valentinskort

Åh, det er godt nok pink, hva? Der skulle gerne heller ikke herske nogen tvivl om, at det er et valentinskort. Er valentinsdag noget I fejre? Det bliver ikke fejret her i huset. Måske der bliver flettet fingre i sofaen, men så er det vist også det – og det er jo ikke så forskelligt fra andre dage, haha. Ikke ligefrem den romantiske dag som andre ligger op til.

Har alligevel givet mit bud på et valentinskort. Jeg pønser på, at det skal være et kort fra mindste manden til farmor, når nu hendes farmordag falder sammen med valentinsdag – det kunne da være lidt sødt, ikke?

Kortet lavede jeg egentlig som udgangspunkt, fordi jeg så, at Hjerteboden har en udfordring i februar med kærlighed som tema og så ellers frit slag. Det er ikke den slags kort jeg laver flest af og det er heller ikke min typiske stil (tror jeg?), og det er meget forbi den stil, der ellers er i Hjertebodens udfordring, men jeg prøver da at deltage alligevel.

Materialer:

  • Hvaler og sætning – Whale you be mine stempelsæt fra Lawn Fawn. De grå er farvelagt med copics og wink of stella, men baggrund er stemplet med distress ink
  • Baggrund – Distress ink på akvarel papir
  • Sætning – Heat embossed på vellum med platin embossing pulver fra WoW
  • Pyntet med sølvfarvede pallietter

-Vibe

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *