Yarn project of 2020 – Dandelion dress

Even though I finished this dress a few days after New Years I think it still counts as a 2020 yarn project. The pattern is Dandelion Dress from Petite Knit. I have previously knitted her No Frills Sweater (twice) and No Frills Cardigan for my self. I love her patterns. As a novice I really appreciate the thorough explainations and her design are so… well… me, I guess.

So here it is, all wrinkled with a little photobomb, haha

Det sidste af garnprojekterne fra sidste år. Teknisk set blev jeg først færdig et par dage ind i dette år, men det tæller ikke rigtigt. Så vidt jeg husker det, var det noget med lige at få syet en knap i og hæftet enderne. Mønstret er mælkebøttekjolen fra Petite Knit. Jeg har strikket den til min datter som en afløser for Dahlia kjolen, der allerede er blevet for lille. Jeg er dog lidt øm over den – og det er nok lidt fjollet, for nu har jeg jo lavet den- men så længe hun stadig kravler, gemmer jeg den lidt væk. Jeg satser på det bare er et spørgsmål om dage eller et par uger måske, og så kan den komme frem fra gemmerne.

Jeg har fået et blødt punkt for Petite Knit, med hendes fine designs og opskrifter der er lige til at gå til (godt hjulpet på vej af video fra Kimmie Munkholm) og jeg vil gerne afsløre at jeg her i 2021 næsten udelukkende har strikket hendes opskrifter.

Materials:

  • Pattern: Dandelion Dress
  • PetiteKnit SUNDAY Frozen Yogurt 4313 from Sandnes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *