Yarn project of 2020 – Bonjour Pierre!

It may not seem like it, scrolling through the blogposts, but I actually did manage to complete a few yarn projects last year. Say Bonjour to Pierre, who was first in line. I have made a Pierre before to my son – this time it was a gift for good friend of mine and her new born son. The recipe is from Little Happy Crochet – one of my favorite crochet designers.

Sidste år lykkedes det mig rent faktisk at få lavet og afsluttet en del garnprojekter. Af en eller anden grund har bloggen her kun budt på papir-kort-kunst – jeg tror jeg faldt ned i et stort kreativt hul med stempler og copics sidste år og sad fast – i al fald i forhold til hvad jeg har fået vist herinde (og så er jeg bare hurtigere til at få lavet et kort, end noget med garn). Jeg har hæklet Pierre her før til min søn. Denne Pierre var dog til en god veninde og hendes nyfødte søn. Opskriften er fra Little Happy Crochet, som desværre vist ikke er aktiv mere – hun er ellers en af mine yndlings designere når det kommer til hæklede dyr og figurer.

Materials:

  • Pierre – recipe from Little Happy Crochet
  • Cotton yarn from Søstrene Grene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *