No frills sweater

I januar blev jeg færdig med mit første stykke strikkede tøj – nemlig ingen dikkedarer sweateren. I modsætning til da jeg strikkede dip dye sjalet (det er vel egentlig også en form for tøj, så måske sweateren er tøjstykke nr 2?) satte jeg mig ingen mål for x antal pinde om dagen – jeg endte nemlig med at løbe lidt sur i det. I stedet strikkede jeg når lysten meldt sig og det endte med (kun?) at tage lige knap og nap to måneder.

Helt uden dikkedarer var det dog ikke for mig – Fie var en stor hjælp til at tyde opskriften. Dikkedarer vil der nok altid være når en nybegynder skal strikke sin første trøje. Jeg har nu taget den i brug og…. pillet bunden op for at strikke den længere – den er nemlig lige lidt kort til min smag. Det var lidt svært at bedømme da jeg prøvede den på undervejs med pinde i. Så nu vil jeg bruge resten af aftenen på at strikke derudaf.

My first ever knitted sweater! I did have some difficulties getting started but luckily I had Fie to help me out. I been wearing it for a little while and I think it turned out a bit short for my taste so I took a deep breath and now I’m making it longer.

Materialer:

  • 7 nøgler Fiona fra Drops (med rester selv om jeg strikker den længere as we speak)
  • 7 nøgler Kid Silk fra Drops (også med rester)
  • Diverse rundpinde

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *