Yarn project of 2020 – Dahlia dress

I love how this Dahlia dress turned out! I’m really proud of it. I thought the pattern would be really really difficult, but with a little bit of concentrating it went ok – looks complicated right? Or is it just me? Well, it is not as complicated as it looks. The sweather version is already on my mental knitting to do list.

I efteråret strikkede jeg en Dahlia kjole fra Le Knit til min datter, og jeg er virkelig glad for (og stolt af!) resultatet. Jeg troede at det ville være virkelig vanskeligt at strikke hulmønstret i kraven, men med tungen lige i munden og fuld koncentration, så gik det fint derudaf. Min datter blev proppet i den, ved hver festlig lejlighed henover jul og nytår, og er nok nu allerede ved at være vokset ud af den – den synger i al fald på sidste vers. Jeg har dog allerede puttet sweater versionen på min mentale strikke ønskeliste – så må vi se hvornår jeg når der til.

Materials:

  • Knitting pattern from Le Knit
  • Yarn from Sandnes

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *