Cute cacti copic scene

Cacti or cactuses? Whatever they are named, they are so adorable! I did a semi-fast desert background for them. In my mind I did a remake of this background – now when I look at it I see small differences, haha. Nevermind, I never intended it to be a 100% copy. I have a video of the coloring below, hope you like it, enjoy.

På dette kort har jeg lavet en lille ørken scene til de nuttede kaktusser fra Three Scoops. Jeg havde dette kort i baghovedet, som udgangspunkt for min scene. De endte med at blive ret ens, men alligevel ikke helt. Det er ellers sjældent at jeg går efter at lave samme scene flere gange. Jeg har en lille video herunder med farvelægningen.

Materials:

  • Kaktusser stampset from Three Scoops Design (gifted)
  • “Tillykke Smuksak” from Pilea stampset from Three Scoops Design (gifted)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *