Yeti in my Spaghetti

This cute yeti is a part of the May release from Three Scoops Design. And the first thing that came to mind was the Yeti in my Spaghetti game that I play with my son. So of course I had to make a Yeti Spaghetti scene. Even though I had absolutely no idea about how to draw and color spaghetti, I think it turned out great.

Yeti stemplet her er en del af Three Scoops maj udgivelse. Og det første der poppede op i mit hoved, da jeg så stemplet, var Yeti Spaghetti spillet. Det har vi spillet ret så meget herhjemme i perioder og det har generelt været et stort hit (selv om vi stadig øver “tab og vind med samme sind” og “tur tagning”, haha). Før jeg kunne lave noget andet med yetien, blev jeg derfor lige nødt til at få denne omgang fjollet spaghetti idé ud af hovedet. Jeg havde absolut ingen ide om hvordan man egentlig tegner/maler/farver spaghetti, så jeg er ganske tilfreds med resultatet.

Materials:

  • Fødselsdags-yeti stampset from Three Scoops Design (gifted)
  • Monster fed fødsesldag stampset from Three Scoops Design (gifted)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *