Summertime birthday card

Dette er et af de kort, som der ikke hører nogen stor og spændende historie til. Det er et kort, jeg lavede i sommers for min kollega. Min umiddelbare idé var, at myrerne skulle skubbe en vandmelon, men da jeg først have fået lavet baggrunden, synes jeg det røde og grønne i vandmelonen skreg mod baggrunden. Derfor brugte jeg i stedet nogle gaver, som selvfølgelig blev farvet i en af mine mest brugte farvekombinationer i år: pink og mint. Gad vide om jeg skal tage en kold tyrker næste år?

Lawn Fawn har lige nu en challenge kørende om at bruge det ældste sæt, man har fra dem. Og det er myrene (og den tiltænkte vandmelon, som blev skrottet i sidste øjeblik) faktisk for mit vedkommende, så udover at få lidt sommerfornemmelserne ind i den kolde blæsende tid, er det da også oplagt at deltage i deres challenge.

In these rainy and windy days we could really use some happy summer feelings. I actually made this card in the summer, but haven’t gotten around to show it before now. I also use the card in the current challenge from Lawn Fawn. This time Lawn Fawn is challenging us to use out oldest Lawn Fawn stamp set. It’s such a fun challenge. I had no idea which of my many Lawn Fawn stamps that was the oldest. It turns out it’s Happy Summer from 2012, which is a fun little set with the small ants and a watermelon. And I have to admit (a bit embarrased), that I have never used the set before this card.

Materialer:

  • Myrer: Happy summer fra Lawn Fawn
  • Gaver: Beary birthday fra MFT Stamps, farvelagt med copics, wink of stella og hvid gel pen
  • Sætning: Stempel fra Barto, embossed med hvid embossing pulver fra Hero Arts
  • Baggrund: Dainty Scallop Cover-Up Dienamics fra MFT stamps  inlay style med Paint on papir med distress ink.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *