Beachy birthday card

Min veninde inviterede til picnic på stranden i anledning af hendes fødselsdag. Og hun havde  opført sig fantastisk godt – solen skinnede i al fald lysteligt, og det er noget af en bedrift med tanke på det sommervejr vi ellers har haft.

Jeg er nu engang bedst til børnekort – eller kort til barnlige sjæle – så jeg var meget i tvivl om man kunne give et kort som dette til en 33 års fødselsdag. Det emmer jo ikke ligefrem af voksen og alvorlig, men det er vel egentlig også en del af charmen. Min veninde blev glad og gjorde min tvivl til skamme.

Stemplerne, som jeg har brugt, er fra Neat & Tangled’s Beach Day stempelsæt, og jeg har stort set brugt alle stemplerne i sættet. Det er et forholdsvist nyt sæt, der udkom midt i juni, og jeg vild med det, men det var også kærlighed ved første blik.

For her birthday my friend invited me to a picnic on the beach, so of course I made a beachy card for her. The Beach Day stampset from Neat & Tangled is a new favourite of mine. I couldn’t figure out which animal to use, so I used them all. In fact I used all of the stamps in the set besides the sun, seagull and turtle.

Materialer:

  • Figurer inkl Happy Birthday: Beach Day fra Neat & Tangled, farvelagt med copics, pyntet med wink of stella og hvid gel pen
  • Baggrund: Farvelagt med Distress ink, die cut med Stitched Rectangles dies og Stitched Border die fra Lawn Fawn.

-Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.