Elephant birthday card for Caia

Til Caias 1 års fødselsdag skulle der (selvfølgelig) et kort til. Da det tidligere er blevet slået fast at elefanter er et hit, blev en elefant også omdrejningspunktet denne gang.

Elefanten endte med at ligne den hæklede elefant ret meget med blomsterne ved øret. Det var faktisk slet ikke planen til at starte med. Men da skyggerne ved øret var blevet alt for mørke til min smag, brugte jeg blomsterne til at dække med i stedet for at starte forfra.

Og kan I se det? Elefanten er farvelagt med farveblyanter! Jeg var nemlig så heldig at få de farveblyanter jeg ønskede mig i fødselsdagsgave. Og det betyder at jeg lige skal lære dem at kende. Særligt giver store flader som her på elefanten mig udfordringer i forhold til skygger. Det er som om mindre områder er mere tilgivende, men det er heldigvis bare et spørgsmål om tilvænning.

Yet another elephant for Caia. Her birthday card turned out to be quite colourfull – maybe a bit too colourfull for my taste (not really any surprise I guess). It is my first card coloured with Faber Castells Polychromos pencils. And I was struggeling a bit with getting the shades right. The elephant became a little too dark, and I tried to hide it with the two small flowers but I do not know whether I succeed.

Materialer

  • Elefant og blomst: Critters in the jungle af Lawn Fawn, farvelagt med Faber Castell Polychromos
  • Balloner: Party Balloons dies fra Lawn Fawn, farvelagt med distress ink
  • Caia: stencil med bogstaver fra Søstrene Grene
  • Baggrund: distress ink på akvarel papir fra Panduro Hobby
  • Pynt: Palietter fra Neat & Tangled, Frosty Stickles og sort gel pen til øjnene

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *