Remake – party bear birthday card

Det er sjældent jeg laver bestillinger, men kortene her er en undtagelse. De er et remake af dette kort, som jeg lavede Vilma sidste år.

Et opslag delt af (@vibenielsen) den

Jeg synes det er sjovt at se de gamle kort igen. Nogen gange bliver jeg lidt overrasket over hvilke kort, folk falder over og har som favoritter. Jeg synes selv, at dette kort blev ganske vellykket, men  jeg har lavet så meget siden, som er større favoritter i min bog.

Jeg har ændret lidt på farveskalaen og tilføjet et par fugle, derudover er kortene rimelig tro mod oplægget. Alle figurene er fra samme stempelsæt – nemlig party animals fra Lawn Fawn. Det er et af de stempelsæt jeg har brugt allermest. Det må være i top 5 og måske endda det sniger sig med i top 3. Kortet er ret simpelt i sin opbygning – det er farvelægningen og baggrunden der tager sin tid. Man kan dog spare lidt tid ved at lave flere kort samtidig.

This is a remake of an old card using the party animals stampset from Lawn Fawn. It’s one of my most used stampsets., and a absolutely favorite of mine. The card is fairly easy to make, most of the work is in the background and the coloring, but making more than one at a time makes it more efficient.

Materialer:

  • Figurer: Party Animals fra Lawn Fawn, farvelagt med copics og wink of stella
  • Balloner: Party Balloons fra Lawn Fawn, die cut i karton fra Lidl
  • Bogstaver: Milo’s ABC fra Lawn Fawn, heat embossed med hvid embossing pulver fra Hero Arts.
  • Baggrund: Distress Ink på Paint on papir. Hjerterne er lavet med en stencil
  • Alm. sytråd som ballonsnor

/Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *