30th birthday fly away

Endnu et fødselsdagskort fra alle de mange fødselsdage i september. Jeg vil gerne indrømme at helt inspireret var jeg ikke i september – kun til Vildes pop-up-box kort. Og det gjorde det svært at hive kort ud af ærmet på “kommando”.

Og helt tilfreds er jeg altså ikke med dette kort. Farvelægningen gik for hurtigt – dyrene endte med at blive for mørke – og så strejkede min pen selvfølgelig, da jeg skulle tegne ballonsnorene, suk altså! Det er vist det eneste jeg kan sige. Heldigvis er smag og behag forskellig og modtageren blev glad, hvilket er det vigtigste.

I dont have much to say about this card. Im not entirely happy about the end result. I think the animals became too dark, and of course my pen went on a strike when I drew the balloon strings.

Materialer:

  • Dyr: Up and away af Mama Elephant, farvelagt med copics
  • Balloner: Balloon et cetera af Mama Elephant, stemplet med sværte fra Lawn Fawn og pyntet med Wink of Stella
  • Baggrund: Distress Ink

-Vibe

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *