Yappy birthday

Vi havde et par fødselsdage eller 5 i september og nogle af dem gav anledning kort.

Baggrunden med de tre cirkler og den røde farve har jeg egentlig haft liggende på mit kreabord i noget tid, da jeg har haft svært ved at finde ud af, hvad jeg skulle parre den med. Jeg har – og det har jeg vist nævnt før – meget nemmere ved de kølige nuancer, så det var i høj grad også et forsøg på at komme lidt ud af komfort zonen, hvilket så resulterede i, at jeg gik i stå.

Jeg overvejede at farve hundene nuancer af brun, men gik i stedet den grå vej, da jeg ellers var bange for at hundene ikke ville have kontrast nok i forhold til det røde.

Da jeg ville dobbeltstemple teksten fik kortet selvfølgelig forskubbet sig på “yappy” hvilket giver den lidt sjove effekt. Jeg prøvede at genskabe det på “birthday” – det blev ikke helt det samme, men det blev godt nok til, at jeg ikke ville starte forfra på den hvide karton. Ellers prøvede jeg så vidt  muligt at holde kortet så kedeligt simpelt som muligt.

I made the background some time ago – and didnt really know what to use it for – so its been on waiting patiently on my desk. The reds are not really in my comfort zone so it took some time to figure out. I ended up using the dogs from Mama Elephant, which I colored grey. I considered browns, but found that it didnt give enough contrast to the red.

Materialer:

  • Hunde: Playful Pups fra Mama Elephant, farvelagt med copics og wink of stella.
  • Sætning: Også fra Playful Pups, stemplet med distress ink
  • Baggrund: Distress ink på Paint on papir
  • Huller: Framelits scallop circles dies fra Sizzex
  • Pynt: Enamel dots fra Panduro Hobby

-Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *