Princess pop up box card for Estrid

Sidste år fik Estrid dette jungle kort, mens hendes bror Birk fik dette kort med en fin lille ridder til hans fødselsdag i vinters. Da Estrid så Birks kort prøvede hun ihærdigt at overbevise ham om at bytte, så i år synes jeg, at Estrid skal have sit helt eget prinsesse kort. Jeg har brugt samme skabelon som tidligere. I kan finde min DIY her.

Last year I made this jungle pop up box card for Estrid and for her brother’s birthday I made this pop up box card with the cute little knight. And when Estrid saw his card she tried (with out any luck) to convinced him to trade. So I tjink it is in order that Estrid this year gets a perfectly giely and pink princess pop up box card. As for the card I used the same method and measurements as usually. You can find my how to guide here.

Materialer:

  • Figurer: Once upon a time fra MFTstamps
  • Cloud stencil fra MFTstamps
  • Paint on papir med Distress Ink
  • Pink karton fra Søstrene Grene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.