A underwater pop up box card

I går var vi til fødselsdagsfest for lille vilde Vilma, som med sine 2 år jo slet ikke er så lille endda. Jeg havde derfor lavet dette pop up box kort til hende. Og da det viste sig at hendes fødselsdagsgave ikke ville nå frem i tide, så vi måtte komme tomhændet, var jeg glad for at kortet kunne lidt mere end bare være et almindeligt kort. Estrid var i øvrigt hurtig til at bemærke, at sådan et havde hun også, og på hendes var der også en elefant.

En af de nærmeste dage laver jeg en guide til hvordan selve boksen er lavet, så den vil jeg ikke gå i detaljer med her. Jeg har længe haft nogle små minisæt fra Lawn Fawn med vand-dyr liggende, og kortet gav mig en anledning til at få dem brugt. Det sker – må jeg modvilligt indrømme –  at jeg i min iver for at opnå gratis fragt (eller manglende shoppe-selvkontrol, ehem) får smidt nogle af de små sæt med i indkøbsvognen uden at have nogle ideer til hvordan jeg skal få dem brugt, og de kan derfor nå at ligge uåbnede ret så længe.

Figurene er i øvrigt farvelagt som et led i the 30 day coloring challenge, og hvis I har fulgt med på Instagram kan det være I kan genkende dem. Jeg må indrømme, at de stortset også er det eneste jeg har farvelagt i september indtil nu. Der er selvfølgelig en halv måned tilbage, men det ser sgu lidt sløvt ud fra min side, hvis jeg selv skal sige det.

I have made this pop up box card for Vilma and I really like this underwater scene. All the elements are colored as a part of the 30 day coloring challenge. If you follow us on instagram you will probably regonize them. I must admit that I haven’t gotten around to doing as much coloring this september, as I had hoped. Life in general seems to get in the way.

Materialer:

  • Elefant og strandting: Beach Day fra Neat & Tangled, farvelagt med copics
  • Vand-dyr: Duh-nuh, Octopi my Heart, So Jelly og Year Six, alle fra Lawn Fawn, farvelagt med copics og wink of Stella
  • Ensfarvet karton: Hobby Karton fra Panduro Hobby
  • Baggrunde: Paint-On papir farvelagt med distress ink og skåret med stiched hillside border dies fra Lawn Fawn
  • Derudover har jeg brugt acetate til ruden og til at få nogle af fiskene til at “svæve”

/Vibe

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *