Thank you card for my son’s daycare

Dette kort blev til dagen før yngste mandens sidste dag i vuggestue – altså i sidste øjeblik. Og måske jeg lige skulle sætte scenen: det var en af de varme dage med temperatur op til 30 grader og jeg havde været på kursus hele dagen og var dermed godt slidt. Samtidig skulle vi lige spise med nogle venner – det var så lækkert bare at kunne sætte sig til bordet og spise uden at røre en finger og lige netop denne dag var det ekstra værdsat. Så var der også lige et nat-putte-ritual der skulle overstås og derefter havde jeg endelig hænderne fri. Eller det vil sige: der var jo også lige nogle pølsehorn der skulle bages, så der var noget han kunne dele ud i vuggestuen dagen efter.

Det hele foregik lidt med hovedet under armen – der var ikke meget energi tilbage på daværende tidspunkt. Det kom da også til udtryk i at jeg fik hældt sukker i dejen i stedet for mel. Heldigvis kunne jeg få det meste op igen, så jeg ikke blev nødt til at starte forfra. Mens dejen hævede fik jeg lavet kortet – og jeg fik tegnet godt uden for stregerne på den orange ballon. Det gik bare lidt for stærkt  og jeg var alt for træt til at koncentrere mig om hvad jeg lavede. Heldigvis kunne min colorless blender redde det værste for jeg magtede ikke at gøre det om.

I made this card for my son’s daycare on his last day. In English the sentiment says “Thank you for everything”. I made it in a hurry the night before while I was baking snacks that he could bring along with him. And it was going way too fast – i mistook sugar for flour and colored significantly outside the lines on the orange balloon. Luckily I was able to save both snacks and card so I didn’t have to start over.

Materialer:

  • Baby: gammelt stempelsæt fra Panduro Hobby
  • Balloner: Ellie the elephant fra Avery Elle
  • Baggrund: Distress ink på Paint on papir

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.