A jungle pop up box card for Estrid

Et pop up box card – det er nemt at få tungen til at slå knuder. Det er mit første pop up box card, og hvis jeg selv skal sige det, så blev det ganske vellykket. Og hvad mere vigtigt var, så blev det modtaget med stor glæde hos modtageren.

Såeh, dit første pop up box card, jamen så har du vel lavet en guide til hvordan og hvorledes, spørger I måske. Erhm, nej, er det korte svar. Men, selv om jeg havde stor ærefrygt for projektet inden jeg startede, så tog det, da jeg først gik i gang, kun en halv times tid og så var boxen klar. Det var overraskende nemt at få til at spille, så jeg kaster mig snart ud i et til og der vil jeg prøve at huske at tage billeder undervejs, som kan blive til en guide.

Dyrene er igen farvet med Polychromos farveblyanter og det gik meget bedre end første gang. Næste skridt er at finde en egnet blyantspidser – for ja,jeg kan selvfølgelig ikke bare bruge dem jeg allerede har – de virker i al fald ikke for mig. Tips modtages gerne og ellers går jeg i gang med Google.

My first pop up box card! What do you think? I like it – a lot! Almost kept it for myself, haha. I thought it would take forever to make the box, but it only took me about half an hour. I’m definately going to make another one again soon. And by the way, do any of you have any tips for which pencil sharpener to use for polychromos? I guess I’ll have to ask google.

Materialer:

  • Dyr: Critters in the Jungle fra Lawn Fawn, farvelagt med Faber Castell Polychromos farveblyanter
  • Bogstaver: Balloon letters fra Mama Elephant, stemplet med Lawn Fawn dye ink og Wink of Stella
  • Boks lavet af grøn karton fra Panduro Hobby
  • Boks beklædt med papir fra Paint On, der er farvet med Distress Ink
  • Tillykke med Fødsesdagen: Stempel fra Bartko, heat embossed med hvidt embossing pulver fra Hero Arts

-Vibe

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *