Colorful fairytale pop up box card for Birk

Birk blev fejret i søndags og udover en gave (selvfølgelig), synes jeg også han skulle have et pop up box kort, ala dem Estrid og Vilma fik i sommers. Når man bliver to år gammel, så er det naturligvis ikke kortet, der er det mest spændende. Derfor kan jeg godt lide at lave pop up box kort til de mindste – det kan stå som pynt på deres værelse, altså lige indtil pilfingrene bliver for lange, haha. Hvis I mangler en how-to-guide til pop up box kort, så kig her, hvor jeg har lavet en beskrivelse. Det er samme “opskrift” jeg har brugt igen.

Figurerne er farvelagt med Zig Clean Real Color Brush markers (ja, det er let og mundret at sige), som jeg fornylig fik mulighed for at afprøve. Det kræver noget øvelse, synes jeg nok. Der var i al fald flere gange, hvor jeg måtte starte forfra – måske er jeg bare blevet for forvent med mine copics, var der nogen der sagde one trick pony? Af samme grund er kortet måske også endt med at være lidt mere farverigt end mine kort normalt er – jeg skulle jo lige prøve alle farverne.

I made this pop up box card for Birk’s second birthday. I like making pop up box cards for the young kids – they are more interesting than a “normal” card, and perhaps afterwards they will be used as a room decor. It was my first attempt at using Zig Clean Real Color Brush Markers – I must admit that I struggled a bit with the coloring. But I do like the fairy tale feel of the card – it has a lot of stories to tell. You can find my other pop up box cards here and here. I have also made a DIY here.

Materialer:

  • Figurer: Knight in Shining Armor, Once upon a Time og BB Magical Dragons, alle tre fra MFTstamps, farvelagt med Zig Clean Real Color Markers på Paint On
  • Bogstaver: Stencil fra Søstrene Grene
  • Baggrund: Distress ink på Paint On
  • Græs: Grassy Border die fra Lawn Fawn
  • Turkis karton fra Panduro Hobby

/Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *