Ice cream in a glass

This card is sort of a challenge on how to color ice cream in a glass, when your stamp doesn’t give you any lines to follow. This is my take on the challenge. I’m not 100% please with highlights and reflections but as a first attempt I think I have passed. Hopefully this will be one of those card I will look back upon and find improvement in the future.

Dette er kort er lavet til en form for udfordring – jeg blev nemlig spurgt hvordan jeg ville farvelægge is i et glas – det vil sige hvor man kan se isen igennem. Udfordringen er at stemplet ikke giver nogle streger eller antydninger man kan følge, så dem må man jo lave selv i hånden. Jeg er ikke helt tilfreds med refleksionerne på glasset, men jeg synes dog mit forsøg er bestået. Jeg har en video af min fremgangsmåde herunder.

Materials:

  • Milkshake from Three Scoops Design (gifted)
  • Isdessert from Three Scoops Design (gifted)
  • Stjerne stencil from Three Scoops Design (gifted)
  • Krymmel stencil from Three Scoops Design (gifted)
  • Hurra die from Three Scoops Design

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *