Bonfire camping copic scene

I think I have said it before, but life is moving pretty fast these days. My creative time and energy is limited, but I did actually manage to complete the daily marker challenge on Instagram – mainly because it was only 10 days and not the usual 30 day challenge, haha. Well, this is just a quick hello with a bonfire camping scene I did a while back live on Facebook – I think it deserves a rerun, enjoy!

Så tiden flyver fra mig i disse dage og min kreative energi er noget svingende. Derfor bliver dette (igen) bare et hurtigt hej fra min side af. Jeg har fundet et kort til jer, der blev lavet live på Facebook for noget tid siden – så det har et par måneder på bagen, men jeg synes godt det kunne fortjene et gensyn.

Materials:

  • So Owlsome stampset from Lawn Fawn
  • Telt stampset from Three Scoops Design

PS: Hvis I har lyst til at se små hurtige farvelægningsvideoer, så er der lidt på min instagram fra den sidste “The Daily Marker Challenge”, fx denne:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *