My favorite Lawn Fawn stampset

Her i denne søde juletid har der sørme også sneget sig krea tid ind. En af de ting jeg gerne ville nå var at deltage i Lawn Fawns nuværende  challenge, hvor man skal bruge sit favorit stempelsæt fra dem. Jeg har mange – som i: rigtigt mange – stempler fra Lawn Fawn. Det er vist ikke den store hemmelighed. Og da det kom til at skulle vælge min favorit, så var det faktisk ikke så svært, som man kunne tro. Det stempelsæt, jeg har valgt at bruge, er nemlig et af de første sæt, jeg købte. Det er et minisæt (og dermed billigt. Koster omkring 35 kr.) og jeg har virkelig brugt det mange gange.

Se bare her:

Eller her:

På trods af den lille størrelse er det virkeligt alsidigt og de enkelte små stempler kan bruges på kryds og tværs.

Det er noget tid siden jeg har brugt det sidst. Det er egentlig ret ærgerligt for det er så sødt. Jeg må hellere lægge det øverst i bunken, så jeg husker at bruge det

I just had to participate in the current lawnfawnatics challenge “Use your favorite stamp”. Eventhough I have many Lawn Fawn stamps and many favorites there was no doubt in my mind – I had to use the hippo birdie stampset. It was one of my first stampset and I like how easy it is to mix up the small stamps

Materialer:

  • Hippo Birdie-sættet: Year Four af Lawn Fawn, farvelagt med Copics
  • Rammer: Just for you labels af Lawn Fawn, stemplet i sværte fra Lawn Fawn
  • Prikker: Happiness Overload af Krumspring Stamps., stemplet i sværte fra Lawn Fawn
  • Stribet tape fra Flying Tiger

2 Comments

  1. oh wow! all of your projects are just lovely!! i love that little hippo and bird duo, too!! they’re so cute on the cards and tag!! love them all! Thank you SO much for playing along with the Lawn Fawnatics Challenge! :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *