A troublemaker Lama

Kicking off April with the new release from Three Scoops Design including this cuter than cute little lama and a pun that only works in Danish, I guess. The point is, that the lama is a troublemaker, and what better place to find trouble than on top of a straw/hay ball? Anyways, I have a coloring video for you below. Let’s just say it required quite a bit of erasing before I got the perspective how I wanted it, but I’m so pleased with the result.

Ved ikke lige hvor resten af marts blev af, men bum og vupti var vi i april – og hvilken bedre måde at starte april på end med det nye release fra Three Scoops – jeg er vitterligt forelsket i den lille ballademager lama – arhmen altså – se den lige! Jeg har en video til jer herunder med farvelægningen – først af baggrunden og derefter viser jeg hvordan jeg laver struktur i lamaens pels, god fornøjelse!

Materials:

  • Din Ba’lamaer stampset from Three Scoops Design
  • Copics
  • Pencil (and eraser!!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *