My first pair of socks

Det her er lidt af en sejr for mig. Det kan godt være de ikke endte med at blive særligt kønne (eller ens, ahem), men det lykkedes – jeg har strikket mit første par sokker! Med de bedste intentioner købte jeg en nøgle strømpegarn for et år siden og så – ja, så skete der ligesom ikke rigtig mere. Men i slutningen af sidste uge fik mindste mandens pædagog nævnt, at han manglede et par varme sokker. Og da vi ikke kan have, at han render rundt med kolde fusser, måtte mor her i gang med strikkepindene i weekenden. Heldigvis er de jo ikke så store, så det gik relativt hurtigt.

Kønne blev de som sagt ikke, men det gør ikke så meget. De skal jo trods alt bruges i en vuggestue, hvor der er et sort hul, der jævnligt sluger sokker, huer og vanter.  Opskriften fandt jeg ved at google “nem sokkeopskrift”, men hvor jeg tidligere gange har skulle google stort set alle krummelure i en opskrift, så klarede jeg mig denne gang helt uden! Kan godt være det ikke blev 100% korrekt, men lige i denne sammenhæng vil jeg sige, at det er ret ligegyldigt.

This is quite the victory. I have knitted my first pair of socks! And even without help from Google. They may  not be the prettiest pair in history and they are not complete alike, but that’s minor details in the bigger picture.

Materialer

  • Arwetta Classic fra Filcolana i farve 990 “ragsock”
  • Strømpepind 3 mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *