Welcome baby card for Luna

Har I påskeferie nu? Eller går det først løs på torsdag? Sidste uge var travl – på den måde hvor den ene dag hovedløst tager den næste. Denne uge er fyldt med kvalitetstid med familien (den lille familie, den nære og den helt store – og så også lige de venner, der er så tætte at de er familie), så jeg trækker strikket og kobler af. Men I skal da ikke snydes for lidt herinde.

For et par uger siden delte jeg den nussekanin jeg lavede til Luna. Hun kom som sagt lidt før ventet til verden og derfor blev både nussekanin og kort lavet meget hurtigt. Kortet her har jeg nok været 30 min om, dog skal det siges at kaniner mv. allerede var farvelagt. Det er så rart at have lidt ekstra på lager!

På grund af et vist tidspres – der var meget begrænset tid fra sidste øre var hæftet og monteret til vi skulle ud af døren på barselsbesøg – er der ikke tænkt de store tanker. Dog ville jeg have navnet samt en måne med – det var jo trods alt til Luna (er det for søgt?). Under omstændighederne blev det ok, men jeg må hellere lige oppe mig lidt, når jeg når til dåbskortet, haha.

This card was made last minute under huge time pressure. I think I did it in 30 minutes . It has to be said that the rabbit etc. already was colored. I love having already coloured images in stock for times like this. I have previously shown the snuggle bunny I have made for Luna – this was the card to go with it. Before making the card I knew I wanted “Luna” and the moon incorporated – the rest was made on the go so to speak.

Materialer:

  • Kaniner mv.: Hello Baby af Lawn Fawn, farvelagt med copics
  • Luna: Milo’s ABC af Lawn Fawn, heat embossed med hvidt embossing pulver fra Hero Arts
  • Måne og mindste stjerne: Bear Hugs fra Mama Elephant, heat embossed med hvidt embossing pulver fra Hero Arts
  • Mellemstørrelse stjerne: Hello Baby af Lawn Fawn, heat embossed med hvidt embossing pulver fra Hero Arts
  • Største stjerne: Har glemt hvilket sæt fra Lawn Fawn den er fra. Måske Joy to the Woods.
  • Baggrund: Distress ink på Paint on papir, diecut med dies fra Lawn Fawn (stitched rectangles & stitched hillside borders)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *