Fall-themed birthday card

Når nu efteråret er så godt i gang og vinteren er lige om hjørnet, må det være på sin plads med et kort med ægte efterårsstemning. Det giver måske ikke mening for jer, men kortet her kom af sig selv – af ren leg. Ingen planer, intet mål og derfor heller ikke noget at blive skuffet over hvis det ikke bliver som planlagt. Og nogle gange er det altså bare de kort der bliver bedst – dem der bare opstår.

Before we all turn into holly jolly people runing around singing christmas carols, let’s enjoy the fall. I didn’t have a great masterplan for this card, and therefore nothing to be disapointed about if it doesn’t turn out as planned.

Materialer:

  • Sætning: Jump for joy af Lawn Fawn, “jump for joy” er heat embossed med hvid embossing pulver fra Hero Arts
  • Dyr: Jump for joy af Lawn Fawn, farvelagt med copics
  • Græs: Grøn karton fra Lidl, die cut med stiched hillside borders fra Lawn Fawn
  • Baggrund: Paint on papir med distress inks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *