Camouflage birthday

Jeg håber, I har haft en fabelagtig weekend. Jeg har været i gang igen med mine “plet” stempler. Denne gang har jeg stemplet dem omkring midten af kortet. Efterfølgende har jeg diecuttet Happy birthday. Alle stumper og stykker har jeg gemt. Inden jeg samlede stykkerne igen har jeg sat ekstra bogstaver ind i hvid karton, så bogstaverne bliver hævet fra papiret. Det giver det en meget fin relief effekt. Farverne er selvfølgelig valgt så de stemmer overens med den igangværende color challenge hos MFT stamps.

Once again I have played around with the happy birthday die and the distressed patterns stamp set. The colors coordinate with the current color challenge at MFT stamps.

Materialer:

  • Distressed patterns fra MFT stamps, stemplet i sværte fra Lawn Fawn
  • Big Birthday die fra MFT stamps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *