Simple card for grand dad

Yngstemanden er ret så produktiv, når det kommer til tegninger. Og hvilken bedsteforælder vil ikke gerne have tegninger fra guldklumpen? Så for at slå to fluer med et smæk kort, tog jeg udgangspunkt i en af hans tegninger, da jeg lavede fødselsdagskort til min far.

Tegningen er selvfølgelig i centrum. Den blev skåret til så den passede på kortet. Og for at få det hele til at hænge sammen og gøre kortet lidt mere spændende brugte jeg også noget farvet karton, der blev valgt ud fra farverne i tegningen. Så var der ikke meget mere at gøre end at pynte med lidt enamel dots og voila! der var et kort.

I must admit that the real artist here is my son. At age 1,5 he is more than capable of doing some abstract art – and my job is trying to keep the artwork on the paper. And when he gets going, he is quite productive. To use some of the many drawings, I made one of them into a card for my dad – who wouldn’t love a little piece of art for their birthday?

Materialer:

  • 1 stks kunstner-barn med slidte tusser
  • Farvet karton fra Lidl, udstandset med stitched rectangles fra Lawn Fawn
  • Sorte enamel dots fra Panduro Hobby

-Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.