Mission control

Lige i tide til dennes uges sketch challenge hos MFT  stamps. Som til sidste uges challenge, så er det igen de små astronauter jeg har brugt.

Jeg har på det seneste forsøgt mig med galakse baggrunde – se bare mit første forsøg her. Denne gang er jeg ganske godt tilfreds med resultatet. Dog fik min ene gule tus lavede en kæmpe pøl midt på maven af den lille astronaut, men jeg tænker ikke, at nogen vil bemærke det.

Just in time for this week’s sketch challenge at MFT stamps. Like last week I have used the astronaut stamp set – it’s so adorable. Im quite pleased with how the Galaxy background turned out – it is still a new technique for me.

Materialer:

  • BB Space Explorer af MFT stamps. Astronauten og planeterne er farvelagt med copics. Astronautens hjelm har high lights fra en hvid gel pen, mens der er wink of stella og glossy accents på planterne
    Sætningen er heat embossed med hvidt embossing pulver fra wow
  • Baggrunden er lavet på Paint On papir med distress ink.

/Vibe

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *