CAS – abstract birthday

Det føles lidt som at snyde – jeg ville aldrig have kunnet lave så kontrollerede pletter, og så stadig få det til at se tilfældigt ud, hvis jeg skulle lave det i frihånd. Det ville formentlig blive alt for overtænkt og det ville skinne igennem. Jeg har i stedet brugt et nyt (ehem – der har vist været mange nye ting for nyligt) stempelsæt med “tilfældige” pletter. Det kan virke som spild af penge – det er jo trods alt bare en plet – men jeg kan allerede mærke at vi to nok skal blive fine venner. Jeg har faktisk allerede brugt det til et kort mere – det regner jeg med at vise jer snarest.

It feels a little bit like cheating, since I would never have managed to make splashes of color seem so random and yet so controlled. So I used a stamp set instead. It is perfect for this week’s CASology challenge “Abstract”. Since it is CAS, I limited my color choice to only three colors and kept everything in the right corner in the bottom half of the card.

Materialer:

  • Pletter: Distressed Patterns af MFT stamps, stemplet med dye inks fra Lawn Fawn
  • Tekst: The nessesary one af Krumspring Stamps

/Vibe

3 Comments

  1. Wonderful card! I like using splatter type stamps because I could never get the shape/control on my own. Great CAS style! Thanks for playing along with us at CASology!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *