MFT creative olympics – Event #1 – Stamping Slalom

Jeg tager fra den ene udfordring til den næste. Knap er 30 Day coloring challenge slut før MFT stamps starter deres eget kreative OL – og det kan jeg ikke modstå.

Første disciplin er “stamping slalom”, som går ud på at bruge tre forskellige stempelsæt fra MFT stamps (selvfølgelig) på samme kort. Jeg har valgt “Knight in Shining Armor”, “Once upon a Time” og “BB Magical Dragons” – tre stempelsæt som er oplagt til at komme på samme kort.

Jeg gør mig ikke meget i no-line coloring, men øvelse gør vel mester på et tidspunkt? Jeg var dog ved at give op undervejs. Jeg brugte udelukkende mine polychromos farveblyanter. I første omgang lagde jeg en grundfarve, som jeg blendede med babyolie – og det så herrens ud og jeg var klar til at starte forfra. Jeg gav det dog en chance til og fik detaljerne fremhævet med endnu et lag af farveblyant. Jeg synes dog at resultatet er godkendt.

MFT stamps is hosting a “creative olympics” challenge, so much fun! Love that kind of challenges, The first event is “stamping slalom”, where you have to create a card that includes at least three different stamp sets. I have chosen to use “Knight in Shining armor”, “Once Upon a Time” and “BB Magical Dragons”. I decided to make a one-layer no-line coloring card. I’m not very good at no-line coloring, but hey, practice should make perfect, right?

Materialer:

  • “Knight in Shining Armor”, “Once Upon a Time” & “BB Magical Dragons alle fra MFT stamps, farvelagt med polychromos farveblyanter.

/Vibe

 

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *