MFT creative olympics – Event #3 – Crafty Biathlon

Den tredje disciplin i MFTs kreative OL er skiskydning. I den kreative udgave af OL betyder det kombinationen af 2 discipliner, som man kan vælge selv: En disciplin fra en liste af teknikker og en disciplin fra en liste af kort typer. Endnu engang er jeg ramt af, at jeg ikke har så mange ting fra MFT stamps.

Jeg valgte at kombinere “in laid diecutting” og “slider card”.  De to bageste kaniner og baggrunden er mit “inlaid” element. Jeg vil tilstå at det måske er lidt søgt, ment på den måde at jeg aldrig ellers ville have diecut kaninerne ind i baggrunden på den måde. Til gengæld fik jeg en pæn flad baggrund, hvilket gør det nemmere for de to forreste kaniner at marchere frem og tilbage.

The third event in MFTs creative olympics is “biathlon”. I chose to combine “Inlaid diecutting” and “slider card”. The two rabbits in the background is inlaid, which gives a nice flat surface, that the two rabbits in front can move on.

Materialer:

  • Strike up the band fra MFT stamps, farvelagt med copics
  • Karton fra Søstrene Grene

 

 

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *