MFT creative olympics – Event #2 – Freestyle Winter

Næste disciplin er freestyle, dog med det benspænd at kortet skal have et vintertema. Jeg har efterhånden en del vinter stempler og dies, men bare ikke lige fra MFT. Da det svarer til en positiv doping prøve at bruge materialer fra andre firmaer, så var jeg tvunget til at tænke kreativt – og det er faktisk meget sundt.

Jeg har for nyligt fået fingrene i MFT’s “BB Hog heaven” som er fyldt med de kæreste små grise. En af grisene kunne med lidt få ændringer, godt ligne en der stod på skøjter, så det blev min redning.

Først stemplede jeg min gris med en svag stempelfarve I min misti. Så kunne jeg nemt tegne hue, vanter og skøjter på. Det dækkede jeg derefter af og stemplede så min gris igen med sort sværte og voila – et styks vinterklar gris klar til at blive farvelagt.

The second event is freestyle with a twist – the card has to have a winter theme. That was quite the challenge for me since I don’t have any winter themed stamp sets from MFT stamps. So I had to be creative and turn this cute little pig into a ice skating participant in the olympics.

Materialer

  • BB Hog Heaven fra MFT stamps med tilpasninger, farvelagt med copics
  • Nederste sætning kommer BB Beary special Birthday fra MFT stamps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *