Last minute christmas card

Er I kommet godt ind i det nye år? Det er jeg, men nøj hvor har jeg været sløv i dag. Efter en uge med lange, hyggelige morgener, var øjnene næsten ikke til at få op i morges, da vækkeuret ringede alt for tidligt.

Jeg håber ikke, I er helt ud-julet endnu, for jeg har lige to julekort, jeg gerne vil vise jer. De blev lavet i sidste øjeblik, da det stod klart, at julemanden ikke nåede frem i tide – og så undlader vi at nævne noget om, at det var mig, der var alt for sent ude.

Det første er ret simpelt. Den stribede baggrund var på lager, da den allerede var heat embossed. Der skulle bare lige lidt rød distress ink på og så var det ellers bare at diecutte den samt noget rødt karton. Bil, gaver og træer var også hurtige at farvelægge og vupti, så var kortet færdigt. Det andet julekort må I vente i spænding på lidt endnu – nu kalder sofaen.

Did you have a happy New Year? I hope that you are not out-christmassed yet, because I have a couple of last minute christmas cards to show you. I made them, when it was ckear that Santa wasn’t gonna make it before Christmas. This is the first card – the other will have to wait for another day

Materialer:

  • Bil og gaver: Home for the holidays af Lawn Fawn, farvelagt med copics og wink of stella
  • Træer: Home for the holidays af Lawn Fawn, stemplet i sværte fra Lawn Fawn
  • Sætning: Here we go a-waddling af Lawn Fawn.
  • Stribet baggrund: Diagonal stripes fra Krumspring, heat embossed med hvidt embossing pulver fra Hero Arts på Paint on papir,  farvelagt med distress ink
  • Rød karton fra Søstrene Grene
  • Framelits scallop circles dies fra Sizzex

/Vibe

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *