Seasons greetings and tweetings christmas tags

Seasons greetings og seasons tweetings – jeg elsker “puns”. Måske de går lidt tabt til et dansk publikum, men nøj – jeg hygger mig med det og fniser lidt indvendigt.

Udover til og fra kortene jeg viste jer i søndags, så fik jeg i samme omgang lavet disse. Fuglene var allerede farvelagt – det gjorde jeg i september som en del af 30 day marker challenge. Det var et af mine første (og mere vellykkede) forsøg med no-line coloring, hvis jeg selv skal sige det, haha.

Det er de samme manilla mærker, som til de sidste til og fra kort og nej, de er ikke store, så teksten kunne ikke stå på den smalle led. Seasons tweetings kunne til nød stå på skrå, men seasons greetings måtte blive på langs. Som jeg også nævnte sidst, så er der et hjerte-hul i de hvide mærker som  jeg denne gang dækkede med grantræer på begge sider.

I just love this pun – “Seasons tweetings”, how sweet and clever! It probably gets lost in translation in danish, but I used it anyway.

Materialer:

  • Manilla mærker – Julefryd fra Føtex – 2 pakker
  • Seasons greetings:
    • “Home for the holidays” af Lawn Fawn. Sætning er stemplet med sort memento dye ink og grantræet i grøn dye ink fra Lawn Fawn.
  • Seasons tweetings:
    • “Winter Sparrow” af Lawn Fawn. Sætningen er heat embossed med hvidt embossing pulver fra Hero Arts. Fuglene er farvelagt med Copics og Polychromos farveblyanter

/Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *