5 kort på 5 dage – blomster og vandfarve

Hvis kortet i går var mig uden at ligne mig, så ligner kortet i dag ikke mig og er mig heller ej. Ideen var: noget med blomster, noget med vandfarve og noget med en bestemt skitse. Resultatet er… op til smag og behag. Som I nok kan fornemme, har jeg ikke armene oppe over hovedet i ren begejstring, men det skal selvfølgelig ikke stoppe jer.

Baggrunden er lavet med to farver distres ink i bedste ink smooching stil, ala i mandags. Blomsterne er fra et stempelsæt, mens krukken er tegnet i hånden  – lettere nervepirrende men synes at jeg slap godt fra den del. Ellers er der vel faktisk ikke så meget mere at berette om kortet.

Materialer:

  • Baggrund: Distress ink på akvarel papir
  • Congratulations og blomster: Penelope’s Blossoms fra Lawn Fawn. Blomsterne er stemplet med sværte, der ligeledes er fra Lawn Fawn
  • A happy day: Jump for joy fra Lawn Fawn
  • Krukke: Frihånd, farvelagt med Copics
  • Gult karton: Kartonblok fra Lidl
  • Pynt: Stickles, Frosty.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.