Birthday wishlist

Min fødselsdag nærmer sig med hastige skridt, og jeg er fra flere sider blevet spurgt om en ønskeseddel. Jeg synes altid, at det er svært at finde på “almindelige” ønsker – virkelig et luksusproblem – men min krea ønskeseddel er aldrig tom, og den vil jeg dele med jer. For god ordens skyld må jeg hellere understrege, at intet er sponsoreret eller lignende.

My birthday is just around the corner, and today I’m sharing my birthday wishlist with you

 1. Nuvo drops! De er forholdsvis nye på markedet (eller er jeg langt bagud?). I stedet for at købe enamel dots i lange baner, kan man lave sine egne med nuvo drops i præcis den størrelse man skulle ønske det. Og jeg vil gerne have en af hver, tak. Men da der er en masse andet, jeg også gerne vil have, begrænser jeg mig til følgende: Nuvo Crystal Drops i farverne Apple Green, Caribbean Ocean og Dandelion Yellow samt Nuvo Jewel Drops i farverne Seabreeze og Strawberry Coulis
 2. Faber Castell Polychromos farveblyanter har jeg haft øje på længe, se bare her. Et sæt med 36 tænker jeg både har nuancer nok, så hele spektret er dækket, men ikke så mange at der er nogen jeg aldrig vil få brugt
 3. Opskriften til Ingen Dikkedarer sweateren fra Petite Knit. Den er så fin – og når nu opskriften hedder ingen dikkedarer må det være muligt selv for mig at lave den i en hæderlig udgave.
 4. Mini stempelsæt fra Lawn Fawn med matchende dies. Det er et blandt flere sæt jeg har et godt øje til. Dette hedder Octipi My Heart
 5. Skumtape i rigelige mængder. Jeg må erkende, at skumtape ikke er det, jeg gider kaste mange penge efter, men jeg har nok været lidt for nærrig omkostningsbevidst med det sidste, jeg har købt. Det ender som regel med, at jeg har mere skumtape på fingrene og saksen end jeg har de rigtige steder på papiret. Rolls Royce’n inden for skumtape skulle være fra 3M – det er i al fald det alle de store bruger – men jeg har ikke kunnet finde noget sted det forhandles i Danmark og at betale toldgebyr for skumtape virker lettere tåbeligt.
 6. Et garnmonster! De er så fine og jeg kan aldrig huske størrelsen på mine strikkepinde. Det er Sidsel Sangild, der er hjernen bag de små monstre.
 7. Endnu et stempelsæt og gerne med tilhørende dies. De små astronauter fra MFT stamps er så yndige – generelt er alt hvad Birdie Brown har designet for MFT stamps højt på min ønskeliste. Dette sæt hedder Space Explorer og har på listen her været i skarp konkurrence med Lawn Fawns Out of this World, som også er super kært.
 8. Glossy Accents – har længe været en mangel i mit krea basislager.
 9. WOW embossing pulver – vil gerne have det mest basale i mit lager, og her mangler jeg clear gloss, men men men der er jo også andre fine farver, som fx Sea Glass – det er bare en blandt mange
 10. Farvet karton! Mærket er underordnet. Min favorit pt er noget jeg har købt i Lidl til 25 kr. Det anser jeg selv for at være lidt af et røverkøb. Det vigtigste for mig er, at der er en bred vifte af nuancer og at der ikke er nogen struktur i kartonen.
 11. Symønster på undertøj til 2 årige drenge. Denne har jeg fundet hos Stof & Stil. For at komme i gang vil jeg også gerne have 1 meters penge af deres jersey stof “mørkegrå melange med skyer”.

-Vibe

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *