Five days of finishing – Vinkelsjalet

Mange af jer kender nok allerede Vinkelsjalet. Det flotte asymmetriske sjal fra Lutter Idyl. Jeg lavede mit sjal for et par år tilbage, da opskriften først kom frem, og har brugt enormt meget siden da. Derfor er dette også en historie om en reparation, og ikke en færdiggørelse, og alligevel kommer det nok til at lyde bekendt. Jeg skulle bare lige fikse to steder hvor sjalet var gået op, og det tog mig over seks måneder at tage mig sammen til at gøre det.

Sjalet er hæklet i Rasmillas Ynglingsgarn, med to tråde, som er anderledes end i opskriften hvor det kun er en tråd. Farvekombinationen er en af dem som Lutter Idyl anbefaler i opskriften. Jeg købte det som kit, i sin tid, på Alt om Håndarbejde-messen.

Som sagt var sjalet gået i stykker to steder.

Min strategi for at rette ud på dette var egentligt ikke så kompliceret. Da hullerne ikke var så store, at jeg ligefrem skulle hækle noget nyt, gjorde jeg det, at jeg samlede alle de løse masker op, og hæftede dem sådan at det mest muligt lignede resten af sjalet. Heldigvis(!!!!), havde jeg gemt mine rester fra sjalet, så jeg havde garn i sammen indfarvning. Og her er så resultatet.


Jeg er selv meget tilfreds med resultatet, og mere end det, er jeg glad for endelig at kunne bruge et af mine ynglingssjaler igen.

While this isn’t technically something new and finished, it is a ‘Fie lost interest and didn’t do this one little thing, so she could use the shawl‘-thing. Sound familiar? Well, I did fix the holes in this crocheted shawl and now it’s back in the permanent rotation.

Materialer:

  • Stoppenål
  • En rest af det lysegrå og lyseblå garn

– Fie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *